Asasinii viitorului (42)

femen

În loc de încheiere

Apropo de cele enumerate anterior, se tot vorbeste despre faptul că nu ar conta mediul în care trăieste copilul. De ce atunci, se ostenesc atât de mult grupările homosexuale să ajunga în scoli? De ce vor să ajungă la manuale, la mintile copiilor, dacă totul este atât de ”natural”? Dacă optiunile oricum există si atât, atunci tot acest efort este inutil. Nu are nici o noimă. Să nu mi se spună că pentru tolerantă se face asa ceva. Pentru tolerantă e de ajuns să se spună copiilor să fie oameni cu oricine, chiar si cu cei care îi dusmănesc (adică ce spune Evanghelia). Pentru tolerantă, definită în acest sens, nu e nevoie de schimbarea mintii lor, de îndoctrinarea lor cu tezele false ale propagandei homosexuale. De ce există, în scolile americane, de pildă, presiuni fată de adolescenti pentru a se crede homosexuali?

În numele acestei adevărate „ideologii” se comit nenumărate aberatii. Care mai de care mai sinistră. În Olanda, bunăoară, s-au deschis centre, localuri, sau ceva de genul acesta, de injectare a drogurilor “recreative” pentru toxicomani. Problema este că în realitate, acestea constituie o invitatie pentru consumul de droguri injectabile dure. În acelasi timp, în Olanda, în cârciumi ai voie să fumezi marijuana (iarbă, în argou), dar nu tutun. Cei care consumă droguri grele, sunt „biete victime ale acestui adevărat flagel” în timp ce fumătorii de tutun sunt considerati criminali în serie. Sunt companii care te pot concedia pentru că îti miroase haina sau gura a tutun, dar nu poate să te dea nimeni afară dacă îti miros picioarele de nu poate sta nimeni langă tine, sau dacă nu ai mai făcut un dus de o lună. În numele acestei „corectitudini politice”, practic începem să ne îndreptăm spre o dictatură a anormalului. Dar si a imoralului, lucru care mă face să mă întreb dacă rasa umană nu e pe cale să degenereze. Dacă nu cumva acest lucru s-a realizat deja, desi procesul a început cu câteva decenii în urmă doar. Nu avem nevoie de nici un asteroid sau cometă, tsunami sau cutremur devastator, nu avem nevoie de extraterestri violenti. O facem singuri…

Ce ar mai fi de spus. Paradoxal, dacă mai există o urmă de sperantă, ea nu poate veni decât din Rusia, prin biserica ortodoxă, dar mai ales, prin musulmani. Numărul lor în Europa Occidentală a crescut neînchipuit de mult. Prin acceptarea imigratiei masive din tările musulmane, Europa occidentală a încercat să rezolve cumva îmbătrânirea populatiei si să compenseze lipsa mâinii de lucru slab calificate, sperând în asimilarea acestora în decurs de una-două generatii. Numai că pe termen lung, tot acest proiect social s-a dovedit a fi falimentar. O imensă catastrofă. Desi adeptii corectitudinii politice sustin că toate culturile, civilizatiile, orientările sexuale, sunt echivalente, realitatea, aşa cum se prezintă ea azi, este cu totul alta. Iar previziunile sunt sumbre. Nu există echivalentă între culturi si civilizatii. Nu există decât culturi superioare si culturi inferioare. Interactiunea directă dintre acestea, respectiv încercarea celei superioare de a o asimila pe cea inferioară, nu este benefică pentru nici una din ele. Recentele evenimente din Paris, respectiv asasinatele de la “Charlie Hebdo” au dovedit cu prisosintă acest fapt. Este clar că toate acele caricaturi de prost gust nu au fost decât pretextul rezolvării pe cale violentă a unor conflicte mult mai adânci. Si cum numărul musulmanilor este în crestere exponentială, ne asteptăm ca să se ajungă cât de curând la “masa critică”. În acel moment va începe “bairamul”. Cineva îl asemăna cu cursa spectatorilor urmăriti de tauri, pe străzile din Pamplona.

Acum ne găsim în etapa initială în care se încearcă schimbarea sensului căsătoriei în ceva total opus. Etapa următoare, care a început deja, prin teroarea corectitudinii politice, va duce pe culmi noi persecutarea oricui va gândi si va exprima sensul original al termenului de căsătorie. Persecutarea oricărui sens ce trimite la firescul si normalitatea naturii umane, astfel încât firescul să nu mai fie nici măcar gândit, darămite practicat.

Iar aceasta este echivalent cu un sfârsit al omenirii…

În nici un caz nu trebuie să se ajungă aici. Si nici nu cred că este posibil. Este contrar firii umane. Totul depinde de echilibrul puterii pe plan mondial. Pe de o parte Rusia si eventual China, de cealaltă parte, Statele Unite. China, chiar dacă este neutră, la o adică, se va situa tot de partea opusă Statelor Unite. După cum am văzut aici, în această tară, o adevărată patrie a “corectitudinii politice”, homosexualii, ajutati de evrei, au dobândit drepturi speciale, pentru că, asa cum am văzut, si ei sunt mai speciali. Odată cu acestia, au obtinut drepturi speciale toti cei asa-zisi minoritari, practic fiind vorba de grupuri sociale, nicidecum etnice, mai mult sau mai putin marginalizate, respectiv dependentii de droguri, handicapatii, bolnavii incurabili, onanistii cronici, etc… Din această cauză, echilibrul dintre cei asa-zis normali, respectiv persoanele heterosexuale, crestini sau atei, care au o familie normală, care au un loc de muncă, etc…, si restul, respectiv toti cei aşa-zisi marginalizati, discriminati chipurile de cei normali, a fost în mod violent perturbat, afectat, cum vreti Dvs. Practic, o parte din lupta pentru suprematie dintre cele două mari puteri, Rusia si SUA, s-a mutat în această zonă a corectitudinii politice care a ajuns să capete aspecte grotesti, după cum am demonstrat cu prisosintă aici. Deci totul depinde de echilibrul dintre aceste două puteri. Statisticile oficiale si neoficiale, ca si o seamă de asa-zisi experti militari, fără a mai vorbi de “aderentii entuziasti”, de care nici noi nu ducem lipsă, afirmă că deja SUA detine suprematia militară absolută. Este o tâmpenie de prima clasă. Dacă ar fi asa, SUA de mult ar fi atacat Rusia, sub un pretext oarecare. De ce? Ei bine, pentru că asa au procedat dintotdeauna. Nu trebuie decât să analizăm putin războaiele duse de SUA, în perioada ce a urmat după războiul de secesiune, si vom vedea imediat de ce. Problema este că, dacă privim putin retrospectiv de-a lungul ultimelor trei secole, vom vedea că indiferent de regimul politic, Rusia a produs întotdeauna mari surprize în domeniul militar. Cu alte cuvinte, cine râde la urmă, râde mai bine. Iar teritoriul imens al Rusiei, ticsit literalmente de oameni care stiu foarte bine să mânuiască armele de foc, recentul conflict din Ucraina a demonstrat acest lucru cu prisosintă, nu poate fi cucerit cu drone si alte jucării destepte, fie ele cât de sofisticate. Iar Rusia nu a făcut niciodată paradă de potentialul ei militar, asa că s-ar putea să nu se stie care pe care, la o adică. În momentul în care acest fragil echilibru va fi perturbat, exact cum spuneam, la primul semn de slăbiciune al Statelor Unite, va începe bairamul, si este foarte posibil ca tot acest imperiu aberant al corectitudinii politice să sară în tăndări, ca toate imperiile.

În fine, vom trăi si vom vedea… (sfârsit)

În curând textul complet al cărtii în format pdf.

Reclame

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: